29 May 2012

Bunga Kebahagiaan

Berkasih sayang dalam rumahtangga adalah fitrah manusia. Suami isteri, anak-anak dan siapa sahaja hatta haiwan sekalipun menginginkannya. Tetapi adakah ianya berlaku dalam kehidupan seharian kita?. Runtuhnya moral masyarakat bermula dari keluarga. Sekiranya tiada kasih sayang, maka masyarakat akan menjadi kucar-kacir.

Oleh itu sifat kasih sayang perlu ditekan setiap hari, setiap masa berterusan agar menjadi perkara yang melekat di hati kita.Itulah fitrah manusia yang inginkan kebahagiaan, ketenangan, kerehatan dan segala macam kesempurnaan mengiringi kehidupan.

Marilah kita menilik karya Tuan Guru ini, agar berbisik di hati kita untuk maju beramal kekal dalam nikmat kebahagiaan.Syafie Abdullah seorang wakil jualan buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E-store kami di http://www.stormreaders.net/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...