06 April 2012

Wanita Istimewa
Mudah untuk kita mendakap pena seorang individu daripada kalangan kita dan menetapkan ia dalam aliran baris-baris kata. Kita dapat mempersembahkan baris-baris kata dengan cepat dan berlumba-lumba untuk mencoret huruf-huruf tersebut di atas lembaran sijil kelahiran manusia.
Tetapi, penulisan tentang perihal yang khusus untuk seseorang wanita memerlukan kepada kebijaksanaan dan kemahiran yang tinggi. Begitu juga, ia memerlukan kesederhanaan dan kebenaran yang mendalam. Penulisan tentang wanita adalah perkara mudah yang sangat sukar. Tidak seperti menunggang kuda lumba, sukar untuk menyelami dunia wanita melainkan penulis itu sendiri telah berhadapan dengan kesusahan tersebut sehingga dapat membuat kesimpulan berdasarkan pengalamannya.

Buku Wanita Istimewa ini mengupas tentang 5 Ciri Wanita Cemerlang. Semoga dengan lima panduan berguna yang disusun oleh penulis berserta penerangan secara terperinci akan bermanfaat buat seluruh wanita di luar sana.
Syafie Abdullah seorang wakil jualan buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E-store kami di http://www.stormreaders.net/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...