02 February 2012

E-book Mentor Jutawan Bersama Irfan KhairiPada bakal usahawan atau sudah menjadi usahawan dan yang bercita-cita untuk menjadi usahawan,pasti anda selalu mendengar orang berkata "kalau nak jadi penyanyi kena bergaul dengan penyanyi,kalau nak jadi pelakon kenalah banyak berkawan dengan pelakon,begitu jugalah kalau nak jadi usahawan berjaya kena banyak bergaul dengan usahawan yang telah berjaya.Sebab dengan bergaul dengan merekalah ,barulah kita dapat pelajari bagaimana susah payah,jerih perih mereka untuk memulakan langkah
sebagai seorang usahawan.Selain itu dengan bergaul dengan mereka anda juga akan dapat teknik,strategi dan tip yang sebenar untuk menjadi usahawan yang berjaya.
Jadi atas dasar ingin melihat lebih ramai usahawan Malaysia yang berjaya dengan cemerlang,jadi saudara Irfan Khairi telah menghasilkan sebuah e-book yang bertajuk Mentor Jutawan bersama Irfan khairi.Dalam e-book ni bukan ada 1,2,3 tapi 8 ikon jutawan yang terkenal yang akan bersama-sama
mengupas sedikit demi sedikit bagaimana untuk menjadi usahawan yang berjaya sehingga bergelar jutawan InsyaAllah.

Dapatkan tip-tip dan strategi yg sebenar utk mencapai kejayaan dlm bidang kewangan dgn.cepat dari 8 mentor jutawan Malaysia yg. cukup dikenali ramai.Berapa banyak wang yg anda boleh perolehi sekiranya anda mengetahui rahsia kelapan-lapan mentor jutawan ini?

  1. Dato' Fadzilah Kamsah,mentor kpd.mentor
  2. Azizi Ali jurulatih Jutawan
  3. Chef Li (Dato'Dr.Rusly) Jutawan Senyap
  4. Dato'Dr Azman Ching Jutawan MLM
  5. Billi Lim Jutawan Berani Gagal
  6. Dato'Hussamuddin Pengasas Kumpulan Karangkraft
  7. Abg.Abu /Usahawan /Motivator/Jutawan Dari Singapura
  8. Irfan Khairi jutawan Internet

E-book ini adalah hasil transkripsi temubual di antara saudara Irfan Khairi dengan 8 ikon jutawan yang sudi berkongsikan pengalaman,cabaran,strategi dan tip bagaimana anda boleh mencapai kejayaan yang cemerlang.Untuk mencapai kejayaan yang cemerlang memerlukan mentor.Mentor bukan sahaja dari seorang yang membimbing kita,yang dikenali secara bersemuka,tapi mentor juga datangnya dari buku serta seminar yang kita hadiri.
Pernah satu ketika dahulu Saudara Irfan bertanya kepada Dato'Fadzilah Kamsah tentang siapa mentor beliau,maka jawabnya seminar yang dihadiri serta buku yang dibaca.
Dengan terhasilnya e-book ini anda bukan hanya mendapat ilmu dan tip tapi boleh juga menjana pendapatan anda melalui program affiliate.Apa yang anda perlu lakukan hanya kongsikan kelebihan dan keistimewaan dan anda akan dapat komisyen dari hasil penjualan e-book ini.

Sila klik disini Untuk mendaftar program affiliate Mentor
Jutawan Bersama Irfan Khairi.

Sebagai bonus kepada pembeli, saudara Irfan akan memberikan akses kepada ebook-ebook berkaitan dengan kekayaan dan kejayaan.E-book ini sarat dengan maklumat untuk melipat gandakan pendapatan
anda dan yang paling menarik sekali ianya diberikan secara percuma,ya secara percuma sahaja! jadi dapatkanlah buku ini sekarang.


Untuk tempahan sila layari website rasmi Irfan Khairi http://www.irfankhairi.com/mentor
Pembayaran boleh dibuat melalui kad kredit dan juga Bank-in / Mesin ATM /
Online Banking,pembayaran di buat di website saudara Irfan.
Syafie Abdullah seorang wakil jualan buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E-store kami di http://www.stormreaders.net/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...