31 January 2012

Expo Buku Telaga BiruTelaga Biru Holdings Sdn Bhd ingin menjemput anda sekalian ke Expo Buku dari 1-6 Februari ini di Dewan Legar Putra, PWTC. InsyaAllah kami akan menyediakan beberapa bentuk promosi; antaranya :

- Diskaun buku dari 20% hingga 70% - Diskaun langganan majalah solusi selama setahun dengan bayaran hanya RM100 sahaja dan penghantaran percuma (harga asal: RM144) HANYA di booth Telaga Biru sepanjang expo buku ini berlangsung sahaja..
- Peluang bertemu Ustaz Pahrol (Jumaat 3hb, 11 pagi), Dato' Siti Norbahyah (Sabtu 4hb, 3 petang), Ana dan Nik Wafdi (Isnin 6hb, 11 pagi) serta Dr Irfan Khairi (Isnin 6hb, 12.30) bagi sessi bersama pembaca.
- Kepada pelajar2 IPT – voucher buku available di booth Telaga Biru.Syafie Abdullah seorang wakil jualan buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E-store kami di http://www.stormreaders.net/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...