05 October 2011

Diskaun 8% Buku Ensiklopedia Solat

Bermula Dari Hari ini 5 Oktober 2011 hingga 31 Oktober 2011,kami berbesar hati untuk memberikan diskaun 8 % dari harga asal terhad untuk buku Ensiklopedia solat sahaja.Ini bertujuan untuk menggalakkan lagi pembaca mendalami ilmu berkaitan dengan solat,termasuklah dari segi bersuci,solat sunat,solat Jamak dan Qasar dan banyak lagi.Jadi tunggu apa lagi dapatkannya sekarang sebelum tempohnya berakhir.


Harga Asal RM108.00 (Termasuk Caj Pos RM8.00)

Harga Promosi  RM100.00 (Tiada Caj Pos)

 
Penulis : Pelbagai Penulis
Kod Katalog : TBBK 1105
Kod ISBN : 978-967-40709-3-9
Harga             : RM100

Ensiklopedia ini harus menjadi rujukan yang penting bagi kegunaan pusat sumber, perpustakaan awam, pusat pengajian tinggi, sekolah, masjid, madrasah, kelas pengajian malah setiap rumah harus memilikinya untuk panduan seisi keluarga. Kelebihan Ensiklopedia Solat ini:
  1. Maklumat dan ilmu yang berkaitan dengan solat.
  2. Keistimewaan ensiklopedia ini berbanding dengan ensiklopedia lain yang ada dalam pasaran kerana mengandungi pelbagai keterangan daripada aspek, fiqah, falsafah, sejarah dan saintifik.
  3. Setiap entri disampaikan dengan mengintegrasikan semua aspek ilmu supaya sesuai untuk rujukan kontemporari.
  4. Disusun mengikut pendekatan mesra pembaca.
  5. Disertakan dengan ilustrasi, foto, gambar rajah, peta minda dan jadual.
  6. Semua hadis yang digunakan mempunyai matan, sanad dan no. hadis untuk memudahkan para pembaca membuat rujukan.


Untuk membuat tempahan sila berikan Nama Penuh,Alamat penghantaran,Email,No.telefon serta jumlah Buku dan emailkan ke apapajelah77@yahoo.com

***Hanya pembeli yg.memenuhi arahan di atas sahaja akan mendapat harga istimewa ini.


 Syafie Abdullah seorang agen penjual buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E_store kami di http://www.stormreaders.net/nSelType=N/nANP=/nSearch=/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...