16 September 2011

Wanita, Isteri & Rahsia Seksual

Maklumat tentang kesihatan seksual dan reproduktif wanita tidak banyak didedahkan kerana dianggap isu sensitif, tapi ia perlu dibincang dan diperbicarakan secara telus dan terbuka.
Wanita mencapai akil baligh lebih awal berbanding lelaki dan biasanya mula mengenali seksualiti melalui rakan rapat. Mereka hanya akan mendapat pendedahan yang terkawal tentang ilmu seks jika melalui pendidikan agama yang teratur. Ketika itu mereka perlu menjaga tingkah laku dan berkelakuan tertib mengikut panduan yang telah ditetapkan oleh agama. Jika mereka tidak mengikut tatacara yang diaturkan kepada mereka, maka tidak mustahil mereka akan berkelakuan liar dan sukar dikawal.
Mengapa Anda Harus Miliki Buku Ini?
• Penerangan secara lengkap berserta hujah saintifik memudahkan pemahaman pembaca.
• Penyampaian secara separa santai.
• Info syariah sebagai pelengkap maklumat menurut Islam.
• Ilustrasi menarik dan sinis mampu merehatkan minda.
• Reka bentuk yang menarik.
Penulis : Prof Emeritus Dr. Mohd Ismail Tambi
Kod Katalog : TBBK 1175
Kod ISBN : 978-967-388-009-6
Harga : Semenanjung Malaysia - RM20.00
: Sabah / Sarawak: RM22.00Syafie Abdullah seorang agen penjual buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E_store kami di http://www.stormreaders.net/nSelType=N/nANP=/nSearch=/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...