18 August 2011

Dahsyatnya Qiamullail

Tahukah anda, malam adalah waktu yang dahsyat dan menakjubkan?
Malam adalah waktu yang ditaburi seribu keberkatan dan kemuliaan.
Di sebalik dengkuran kebanyakan manusia yang lena dibuai mimpi, ramai juga yang berjaya mencapai pencerahan jiwa dan merasai puncak kenmanisan iman.
Rasulullah melalui peristiwa israk dan mikraj pada waktu malam. Allah memberikan petunjuk kepada Nabi Musa pada waktu malam. Nabi Ibrahim menemui hakikat Tuahn pada waktu malam. Quran dan kitab-kitab terdahulu juga diturunkan pada waktu malam. Bahkan banyak lagi deretan peristiwa spiritual yang dahsyat berlaku dalam kepekatan malam.
Dahsyatnya Qiamullail menyingkap rahsia di sebalik kedahsyatan hikmah, keberkatan dan kemuliaan yang diberikan Allah pada waktu malam khususnya bagi umat Islam.

*Dapatkan buku ini dengan segera di kedi-kedai berhampiaran anda atau secara online disini 

 Harga : RM10.90  (PTSB1096 )
Penulis : Mahmudin AbdullahSyafie Abdullah seorang agen penjual buku,majalah serta pelbagai produk keluaran stormreaders yang bertauliah dan sah.Kesemua buku dan majalah ini adalah hasil tulisan penulis-penulis yang terkenal dan tidak asing lagi di Malaysia.Antaranya ialah Dato'Dr Fadzilah Kamsah,Dato'Abu Hassan Din Al-Hafiz,Dr.HM.Tuah Iskandar,Ustazah Siti Norbahyah Bte Mahmood serta banyak lagi.Sila layari E_store kami di http://www.stormreaders.net/nSelType=N/nANP=/nSearch=/syafie

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...